Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax Tenue en Trainingspak Kids 2021/2022

Ajax Tenue Kids Thuis en Uit 2021/2022

Ook dit nieuwe seizoen mag het voor de kinderen niet ontbreken. De nieuwe tenues voor Ajax. En wie wil hier niet in gezien worden? Elk jaar weer net zo mooi afgewerkt, mooi design en een parel voor het oog. Hieronder zullen de thuistenues, uittenues en de trainingspakken toegelicht worden.

Ajax Thuistenue Kids 2021/2022

Let op! Het thuistenue voor kinderen is nog niet leverbaar voor het seizoen 2021/2022. Hieronder lees je nog de informatie over het 2021/2022 tenue. Zodra het nieuwe thuisshirt beschikbaar is, updaten we de site.

Jullie hebben veel geduld gehad, maar ook het thuistenue van Ajax is gelanceerd door kledingsponsor Adidas. Het nieuwe tenue ziet er weer mooi uit voor het nieuwe seizoen 2021/2022. Ook is bekend geworden dat Adidas tot juli 2019 kledingsponsor zal blijven. Daarna wordt er een nieuwe kledingsponsor gezocht.

Het nieuwe thuistenue is wel redelijk wat jullie gewend zijn van de club. Voornamelijk witte en rode accenten. Hiermee herkennen we de club ook, dus dat is een goed teken. Het shirt bevat een witte v-hals met rode omlijning zodat het er wat meer uitspringt. Het shirt zelf is voornamelijk wit van kleur en heeft een rode brede baan over het midden van het shirt lopen. Op de rechterborst staat het logo van Ajax afgebeeld met de drie kampioenssterren en op de linkerborst staat het logo van kledingsponsor Adidas. Ook de kenmerkende Adidas strepen zijn te zien op de mouwen van het thuisshirt.

Het bijpassende broekje is wit van kleur en heeft over de zijkanten de Adidasstrepen lopen. Ook de logo’s zijn hierop weer terug te zien. De bijpassende sokken zijn wit van kleur en hebben aan de bovenkant de rode adidasstrepen.

Ajax Uittenue Kids 2021/2022

Het nieuwe uitshirt is een ode aan het verleden, met sterke verwijzingen naar de voetbalshirts waar de club mee speelde in de jaren ‘80 en ‘90. Shirtsponsor en ontwerper van het shirt is dit jaar nog steeds adidas. Het merk is al shirtsponsor sinds 2000 en heeft zich aan Ajax verbonden tot aan 2025. De hoofdkleur op het shirt wordt door adidas ICEY BLUE genoemd. De laatste keer dat Ajax een lichtblauw shirt droeg was in het seizoen 2011-2012, toen onder leiding van Frank de Boer de landstitel binnen werd gesleept. Het Ajax uitshirt 2021/2022 laat zich kenmerken door de grote diagonale vlakken op het gehele shirt. Deze worden ‘gesplitst’ of verdeeld door door blauwe stroken die lijken op bliksemschichten. De hoofdkleur varieert van lichtblauw tot donkerblauw. Ondanks de blauwe hoofdkleur zien we gelukkig ook nog genoeg van de clubkleuren rood en wit terugkomen.

Het bijpassende blauwe broekje en de blauwe sokken zijn uiteraard ook bij te bestellen. Naast de hoofdkleur blauw vind je op deze sokken witte details in de kenmerkende adidas strepen en het logo van adidas. Op het broekje staat ook het rood met witte logo van Adidas en natuurlijk de 3 kampioenssterren.

Apart bestellen?

Ben je alleen geïnteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

Ajax Trainingspak Kids 2021/2022

Dit seizoen zijn er ook voor de kinderen weer nieuwe trainingspakken gelanceerd. De trainingspakken zullen door de spelers gedragen worden voorafgaand aan een wedstrijd. Bijvoorbeeld de warming up. De pakken hebben een mooie pasvorm, en zal elk kind perfect staan!

Ajax Trainingspak 2021/2022 Mysblu

Mysblu is een hele bijzondere naamgeving voor donkerblauw. Niet onze schuld! Adidas heeft dit bedacht. Dat maakt het Ajax trainingspak 2021/2022 kids niet minder mooi! Integendeel, het trainingspak voor dit jaar is prachtig. Het heeft hoofdzakelijk een donkerblauwe kleur, maar wordt complimenteert door details in het wit, lichtblauw en rood. Op de borst vind je uiteraard het logo van Ajax met de felrode achtergrond. Ook het logo van adidas staat op de borst. Door de stretch en de goede pasvorm valt het trainings altijd goed. Door de Condivo 20 template die gebruikt is als basis van dit trainingspak vinden we dit jaar de adidas strepen onderaan de mouwen in plaats van erboven. Ook is er op speelse wijze gekozen om de strepen aan beide kanten van het trainingsjack een andere kleur te maken. Wit aan de ene kant en donkerblauw aan de andere kant. Op de bijpassende trainingsbroek zien we dit ook terug.

Ajax Trainingspak Kids Raw Gold 2021/2022

Het nieuwe trainingspak dat is gelanceerd door kledingsponsor Adidas is goud en zwart van kleur. Het jack is goud, en heeft zwarte Adidas strepen over de armen lopen. Het jack bevat een rits in het midden en twee steekzakken. De logo’s zijn in het zwart uitgevoerd. De bijpassende trainingsbroek is zwart van kleur en heeft gouden logo’s op beide broekspijpen. De bovenkant van de broek is gemaakt van elastiek zodat deze lekker en comfortabel past.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax kinder tenue thuis en/of uit 2020-2021? Je kunt hier ook het Ajax tenue thuis en uit 2020-2021 voor volwassenen en Ajax trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 3 kampioens sterren, Ajax en Adidas logo op de voorzijde
  • 3 Andreaskruizen in de nek
  • AeroReady technologie
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.