Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax tenue uit 2018/2019

We hebben er met zijn allen weer even op moeten wachten, maar het nieuwe Ajax uittenue voor het seizoen van 2018/2019 is 28 april officieel gelanceerd door de club en zijn kledingsponsor Adidas. Zij hebben deze lancering gedaan onder het welbekende motto: ‘Here to Create’. Voetbalclub Ajax zal de komende uitwedstrijden zoals de Eredivisie, KNVB Beker en de wedstrijden in Europa voor het seizoen 2018/2019 gaan spelen in dit nieuwe uittenue. Zoals elk uittenue van Ajax heeft het uittenue weer een opvallend design, dankzij hoofdsponsor Adidas. Dit zal niet het laatste zijn wat wij van Adidas gaan zien, aangezien zij tot in ieder geval het jaar 2020 aan elkaar verbonden zullen zijn. Al vanaf het jaar 2000 zijn zij verantwoordelijk voor de tenues, en nooit stellen zij teleur! Lees hieronder meer over het nieuwe design van het uittenue.

Design

Zoals we wel hebben kunnen zien op de foto’s, is het nieuwe uittenue van Ajax erg opvallend maar toch chique. Dit is goed te zien door de kleuren die zijn gebruikt. Het design is gebaseerd op het ‘Regista 18’ template van Adidas. Het hele tenue is zwart met hier en daar gouden accenten. De laatste keer dat Adidas heeft gekozen voor een zwart uitshirt is tijdens het seizoen van 2009/2010 en 2013/2014. De gouden details waar we het over hadden zijn terug te zien aan de bovenkant van het shirt, in een soort gouden vlakken. Deze vlakken lopen ook door tot de achterkant. Onder het gouden vlak bij de hals is een zwarte- en witte baan te zien. Deze witte baan geeft net even wat meer frisheid aan het shirt. Op de rechterborst zie je duidelijk het logo van Adidas en op de linkerborst het logo van voetbalclub Ajax met de drie sterren die weer verwijzen naar de 33 gewonnen kampioenschappen. Beide logo’s zijn in het wit uitgevoerd, zodat het afsteekt tegen het zwarte shirt. Op de achterkant van het shirt, zijn er in het gouden vlak ook 3 andreaskruizen te vinden die staan voor Amsterdam, de thuisbasis van de club. Ook sponsor Ziggo staat op het midden van het shirt. Sinds 2015 zijn zij de hoofdsponsor van de club en ook dit contract houd nog stand tot 2020. Aan de zijkanten van het shirt zijn de bekende Adidas strepen in het goud te zien.

Bij het nieuwe tenue horen uiteraard ook bijpassende trainingsshorts. Dit jaar zijn er daar twee van. De ene is goud van kleur en heeft zwarte accenten inclusief de logo’s van Adidas en Ajax. Het tweede broekje is zwart van kleur met gouden accenten. De bijpassende voetbal sokken zijn zwart van kleur en hebben gouden accenten.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax tenue uit 2018-2019? Je kunt hier ook het Ajax tenue thuis 2018-2019 en Ajax trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 3 kampioens sterren, Ajax en Adidas logo op de voorzijde geborduurd
  • ClimaCool technologie
  • V-hals
  • Gouden en zwarte details
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.