Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax trainingspak 2017/2018

Het nieuwe trainingspak van voetbalclub Ajax 2017-2018 is tegelijkertijd gelanceerd als het nieuwe uittenue 2017-2018 van Ajax. Deze lancering is gedaan door de voetbalclub zelf en kledingsponsor Adidas. De spelers zullen gebruik maken van dit trainingspak tijdens het voorbereiden (denk hierbij aan bijvoorbeeld de warming-up) op de Eredivisie, KNVB Beker en nog vele andere wedstrijden. Er zijn twee verschillende trainingspakken gemaakt, waarvoor één hiervan voor de spelers is en de andere voor de staf van de club. Deze trainingspakken en overige trainingskleding zal hieronder verder besproken worden. De trainingspakken zijn overigens voor zowel volwassenen als kinderen beschikbaar.

Ajax trainingspak grijs/blauw 2017/2018

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd voor Ajax 2017-2018 is het grijs/blauwe trainingspak. Het trainingsjack is donkergrijs van kleur en bevat zwarte en lichtblauwe details. Deze details komen ook weer terug in het nieuwe uittenue van de club. De lichtblauwe en zwarte accenten zijn bijvoorbeeld te zien in de kraag van het trainingsjack. Over de zijkanten van het jasje lopen zwarte Adidas strepen. Deze Adidas strepen staan voor het eerst op een trainingsjack. Dat zal dit seizoen voor alle trainingspakken gelden. Op de linkerborst is het logo te zien van Ajax met daarboven de drie kampioenssterren, en op de rechterborst is het logo van Adidas te zien. Beide logo's zijn in de lichtblauwe kleur te zien op het trainingsjack. Het trainingspak is uiteraard niet compleet zonder bijpassende trainingsbroek. Deze broek is zwart van kleur en heeft aan de zijkanten de kenmerkende Adidas strepen. Op de broekspijpen zijn de logo's te zien van de sponsoren. Het trainingsjack en de trainingsbroek bevat twee zakken.

Ajax trainingspak grijs/wit 2017/2018

Het tweede trainingspak van Ajax dat is gelanceerd is het grijs/witte trainingspak. Geruchten gaan dat dit trainingspak door de staf gedragen zal worden. Dit trainingspak is vrijwel identiek aan het eerste trainingspak, alleen de kleurstellingen verschillen. Dit trainingspak heeft een wit trainingsjack met grijze details. Deze zijn onder andere te vinden in de kraag van het trainingsjack. Ook over de zijkanten van het jack lopen drie kenmerkende Adidas strepen in een donkergrijze kleur. Aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het jasje is een donkergrijze band te vinden. De logo's staan op zowel de linker- als rechterborst. De bijpassende trainingsbroek is donkergrijs van kleur. Over de zijkanten lopen grijze Adidas strepen en ook de logo's zijn op de broekspijpen te zien. Zowel het trainingsjasje en de trainingsbroek bevatten twee steekzakken.

Overige trainingskleding

Wat zou de club moeten zonder de overige trainingskleding? Precies! Ook deze mogen niet ontbreken aan de nieuwe Ajax voetbalkledinglijn van het seizoen 2017-2018. Verschillende producten zijn gelanceerd, zoals het trainingsshirt, trainingsshort, polo en de sweater Hieronder zullen deze kort toegelicht worden. Alle trainingskleding is in twee kleuren beschikbaar.

Trainingsbroek

De nieuwe trainingsbroek van Ajax 2017-2018 heeft veel weg van het trainingpak. De broek is zwart van kleur en heeft op de zijkanten de drie kenmerkende adidas strepen. Op beide broekspijpen zijn de logo’s van Ajax en Adidas te zien.

Trainingsshirt

Het trainingsshirt is geheel lichtblauw van kleur en bevat hier en daar grijze accenten. Dit zie je ook terugkomen in de trainingspakken en het nieuwe uittenue. Het shirt bevat een v-hals met achterin de hals een dunne grijze baan. Op de borst staan twee logo's, namelijk het Adidas logo en het logo van de voetbalclub.

Sweater

De nieuwe sweater van Ajax ziet er ontzettend mooi uit, over het geheel is de sweater donkergrijs van kleur. De schouders hebben een lichtblauwe kleur en halverwege de mouwen is een zwarte kleur te zien. De sweater heeft een ronde hals en zit heerlijk comfortabel. Ook de logo's mogen hierop niet ontbreken. Beide logo's van Adidas en Ajax zijn op de borst te vinden.

Trainingstrui

De trainingstrui van de club is geheel zwart van kleur en heeft een hoge kraag. De trui heeft aan de zijkant van de kraag een kleine rits. Over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende rode Adidas strepen, en onderaan het shirt staan de horizontale, in ajax gekleurde banen. Ook de logo’s mogen hier niet aan ontbreken.

Polo

De polo ziet er ook voor dit seizoen 2017-2018 weer super uit. De polo is lichtblauw van kleur en heeft donkergrijze en zwarte accenten. Over de kraag van de polo is een dunne zwarte baan te zien. Over de zijkanten van de polo staan donkergrijze Adidas strepen en deze donkergrijze kleur komt ook weer terug in de logo's die op de polo staan.

Trainingsshort

De nieuwe trainingsshort is geheel zwart van kleur met donkergrijze en lichtblauwe details. Over de bovenkant van de short loopt een lichtblauwe band die het broekje net even wat extra's geeft. Over de zijkanten van de short lopen de drie kenmerkende Adidas strepen in een donkergrijze ('Bold Onix') kleur. Op de linkerbroekspijp staat het logo van Adidas en op de rechterbroekspijp het logo van de club. Beide logo's zijn in de lichtblauwe kleur te zien.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax trainingspak 2017-2018? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van Ajax 2017-2018 kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Mesh, voor een betere luchtcirculatie
  • Geborduurde clublogos op alle artikelen
  • Elastische boorden
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.