Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax tenue thuis 2018/2019

Na een tijdje gewacht te hebben is het nieuwe thuistenue van voetbalclub Ajax 2018-2019 eindelijk officieel gelanceerd. Een aantal maanden geleden lekte het design van de nieuwe shirts al uit op verschillende blogs, en uiteindelijk bleek dit ook echt het design te zijn van het nieuwe thuistenue. In het nieuwe thuistenue zullen de spelers van Ajax dit seizoen verschillende grote thuiswedstrijden spelen. Denk hierbij aan: Champions League, KNVB Beker en de Eredivisie. Al deze wedstrijden zullen gespeeld worden op het thuisfront van de club, de Amsterdam Arena. Voor het eerst dit seizoen zal het logo van Ziggo (de hoofdsponsor van de club) het hele seizoen lang op het voetbalshirt staan. Ziggo is sinds januari dit jaar de hoofdsponsor geworden van Ajax, en vervangt hiermee Aegon. Ziggo zal de komende vier jaar de hoofdsponsor van Ajax blijven. De kledingsponsor van de club is nog altijd Adidas. Een aantal sterspelers die je in het nieuwe thuistenue zult zien spelen zijn onder andere: Heitinga, Veltman, Gudelj en Klaassen.

Design

Het nieuwe thuisshirt van Ajax 2018-2019 bestaat uit de kleuren rood en wit. Deze kleuren vertegenwoordigen de club. Over het midden van het thuisshirt is een grote brede rode baan te vinden, en aan de zijkanten van de rode baan is het shirt wit, evenals de mouwen. Het shirt bevat een mooie rode v-hals, in tegenstelling tot het vorige seizoen waar het shirt een ronde hals had. Over de schouders en de mouwen van het shirt zijn de kenmerkende drie Adidas strepen te vinden, deze zijn in een rode kleur. Een leuk detail aan het nieuwe thuisshirt, is dat je de onderkant van de linkermouw kunt omslaan. Zodra deze wordt omgeslagen komen de kleuren van de Amsterdamse vlag naar voren, samen met de drie Amsterdamse kruisjes. Het leuke hiervan is, dat het design van de omslag van de mouwtjes, hetzelfde design heeft als de aanvoerdersband van de club. Op de linkerborst van het thuisshirt is het logo van Ajax te vinden, met daarboven de drie gouden kampioenssterren. Deze drie kampioenssterren verwijzen naar de 33 gewonnen Eredivisiewedstrijden. Op de rechterborst staat het logo van Adidas in het wit. Op het midden van het shirt is een groot wit logo te vinden van de nieuwe hoofdsponsor van Ajax, namelijk Ziggo.

Technische Informatie

Het nieuwe Ajax tenue 2018-2019 zou niet compleet zijn zonder het nieuwe voetbalbroekje, en de nieuwe voetbalsokken. Het voetbalbroekje is geheel wit van kleur, en heeft aan beide zijkanten de drie kenmerkende Adidas strepen staan. Ook het logo van de club met de drie kampioenssterren mogen niet aan dit product ontbreken. Ook het logo van Adidas is op het voetbalbroekje te vinden. De logo’s zijn in de kleuren rood en wit. De bijbehorende sokken zijn wit van kleur, met aan de bovenkant de Adidas strepen. De nieuwe thuisshirts hebben dit seizoen ook een nieuwe officiële Ajax bedrukking. De bedrukking van het shirt is dit seizoen zilver van kleur en dit seizoen zijn het de rugnummers die beschikken over het Ajax logo in plaats van de letters.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax tenue thuis 2018-2019? Je kunt hier ook het Ajax tenue uit 2018-2019 en Ajax trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 3 kampioens sterren, Ajax en Adidas logo op de voorzijde geborduurd
  • "Ajax" op de achterzijde in de hals geborduurd
  • ClimaCool technologie
  • Ronde hals
  • Logo Amsterdam onder de mouw
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.