Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax Tenue Kids Thuis en Uit 2018/2019

Ook dit nieuwe seizoen mag het voor de kinderen niet ontbreken. De nieuwe tenues voor Ajax. En wie wil hier niet in gezien worden? Elk jaar weer net zo mooi afgewerkt, mooi design en een parel voor het oog. Hieronder zullen de thuistenues, uittenues en de trainingspakken toegelicht worden.

Ajax Thuistenue Kids 2018/2019

Het nieuwe thuisshirt voor kinderen van Ajax ziet er ook dit seizoen weer top uit! Het shirt heeft over het midden een brede rode baan lopen, en aan de zijkanten hiervan heeft het shirt een witte kleur. Ook de mouwen van het shirt zijn wit. Over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende Adidas strepen en het shirt heeft een ronde hals. Op de linkerborst staat het logo van Ajax, met daarboven de drie kampioenssterren. Deze sterren vertegenwoordigen de 33 kampioenschappen die Ajax al gewonnen heeft. De linkermouw van het shirt kun je omvouwen, hieronder staan de kleuren van de Amsterdamse vlag. Het bijpassende broekje is wit van kleur en heeft aan de zijkanten rode Adidas strepen. De bijpassende sokken zijn wit van kleur.

Ajax Uittenue Kids 2018/2019

Het heeft eventjes geduurd, maar het nieuwe Ajax uittenue voor het seizoen van 2018/2019 is 28 april officieel gelanceerd door de club en zijn kledingsponsor Adidas. Zij hebben deze lancering gedaan onder het welbekende motto: ‘Here to Create’. Voetbalclub Ajax zal de komende uitwedstrijden zoals de Eredivisie, KNVB Beker en de wedstrijden in Europa voor het seizoen 2018/2019 gaan spelen in dit nieuwe uittenue. Ook dit uittenue is weer mooi en opvallend. De basiskleur van het shirt is zwart met wat gouden accenten. De gouden accenten geven het shirt net even wat extra’s. Op de zijkant van het shirt zijn de drie gouden Adidas strepen te vinden, en op de achterkant van het shirt de drie Andreaskruizen die staan voor de thuisbasis van Ajax.

Dit seizoen heeft Adidas twee bijpassende broekjes gemaakt voor het uittenue. Het ene broekje is goud van kleur met zwarte accenten en het andere broekje is zwart van kleur met gouden accenten. De voetbalsokken zijn zwart met goud.

Apart bestellen?

Ben je alleen geïnteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

Ajax Trainingspak Kids 2018/2019

Dit seizoen zijn er ook voor de kinderen weer nieuwe trainingspakken gelanceerd. De trainingspakken zullen door de spelers gedragen worden voorafgaand aan een wedstrijd. Bijvoorbeeld de warming up. De pakken hebben een mooie pasvorm, en zal elk kind perfect staan!

Ajax Trainingspak Thuis 2018/2019

Het trainingspak voor de thuiswedstrijden laat nog even op zich wachten. Houd de site in de gaten!

Ajax Trainingspak Kids Raw Gold 2018/2019

Het nieuwe trainingspak dat is gelanceerd door kledingsponsor Adidas is goud en zwart van kleur. Het jack is goud, en heeft zwarte Adidas strepen over de armen lopen. Het jack bevat een rits in het midden en twee steekzakken. De logo’s zijn in het zwart uitgevoerd. De bijpassende trainingsbroek is zwart van kleur en heeft gouden logo’s op beide broekspijpen. De bovenkant van de broek is gemaakt van elastiek zodat deze lekker en comfortabel past.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax kinder tenue thuis en/of uit 2018-2019? Je kunt hier ook het Ajax tenue thuis en uit 2018-2019 voor volwassenen en Ajax trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 3 kampioens sterren, Ajax en Adidas logo op de voorzijde geborduurd
  • "Ajax" op de achterzijde in de hals geborduurd
  • ClimaCool technologie
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.